Horeca, Recreatie en Toerisme nieuwsNieuws, Communicatie en Media nieuws

Tik Tok Foodhacks

Foodhacks

Zou je willen dat je deze verbluffende foodhacks zou kunnen proberen ? Houd ons dan in de gaten, want we testen ze uit! Ja, zelfs die. Echt niet, werkt dit ook? Het smaakt waarschijnlijk hoe dan ook geweldig. Er is maar één manier om erachter te komen. O ja. Maar eerst het belangrijkste ingrediënt. Ik begin met ongeveer de helft van de kom. Dit gaat het niet breken, toch? Neuh, het komt wel goed. Het lijkt erop dat de boel al aan het opwarmen is! Ruik ik rook? Er brandt zeker iets. Wat er is gebeurd? Kevin! Wat heb je gedaan? Ik probeer TIK TOK foodhacks uit! Dan heb je dit waarschijnlijk nodig.

Moeite waard

Vergeet beschermende kleding niet! Laten we gaan koken. Heb je deze truc ooit eerder gezien? Blijkbaar wekt het een elektrische stroom op! Dat is ongelooflijk! Zeker uitproberen. Mooi hoor! Nu hebben we alleen nog wat sappige appels nodig. Steek nu beide munten in één appel. Bevestig nu de tweede appel. Het is tijd voor het leuke gedeelte! Zet eerst de pinnen erin. En kijk of de telefoon oplaadt! Verdorie. Wacht! Misschien hebben we gewoon wat meer sap nodig. Gelukkig ben ik gisteren naar de winkel geweest. Heb je meer metaal? Deze munten zouden het moeten doen, toch? We hebben zeker meer nodig dan dat. Ik ben zo terug. Vind het niet erg als ik dat doe! Wauw! Tot zover mijn shopping spree. We moeten al het geld eruit zien te krijgen. Ik heb het hart niet om het te doen. Het is te erg. Jij doet het. Oké, een, twee, drie, GOOO!!!! Dat is waar ik het over heb!! Mijn mooie spaarpot! Ik had hier behoorlijk wat gespaard! Dag nieuwe schoenen. Ach man, dit kan allemaal maar beter de moeite waard zijn. Deze keer gebruiken we alle appels. Denk je dat deze genoeg zullen zijn? En voor het laatste moment van de waarheid… We hebben macht, mensen! Heb je zijn explosieve hack gezien? Ziet er nogal gevaarlijk uit, hè? Wauw! Laten we het proberen! Oké, maar wacht even! Laten we deze container gebruiken! Op die manier wordt de explosie episch! Zeker met al die sodabrandstof. En ik heb een paar pepermuntjes die bij elkaar passen. Laten we dit doen. Frisdrank voor mij, Naomi! Ik denk dat we ze er gewoon allemaal in gieten! Je krijgt er een beetje dorst van, hè? Zorg er wel voor dat het niet overloopt. Ik heb nog nooit zoveel frisdrank gezien! Dat is het laatste ervan. Weet je zeker dat we hier klaar voor zijn? Misschien zitten er te veel pepermuntjes in. NEE!!!! Eigenlijk kun je deze beter aantrekken. Daar gaan we! De bubbels beginnen al. Hé, alle bubbels zijn gestopt. Nou, dat was zeker zonde. Het is veilig. Nou dat was een dikke flop. Of misschien missen we gewoon iets. Als je dit gaat doen, heb je de druk van een fles nodig! Zie je wat ik bedoel? Ik was dit aan het drinken!!! Ben je dol op popcorn? Blijkt dat je die korrels kunt laten knallen met een stijltang! Kevin! Kevin? Dit ding is niet eens heet! Wat dan ook.

Laatste stap

Die moet je eerst aansluiten. Nu zouden de dingen moeten beginnen op te warmen. Druk op de kernel en wacht tot de dingen opduiken. Weet je zeker dat je geen magnetron wilt gebruiken? Hoe is dit nog niet gedaan? Kom op, pop! Wauw! Heb je dat gezien?! Het werkt echt! Pas op, verbrand jezelf niet! Een echt stuk popcorn! Eén neer, nog ongeveer een miljoen te gaan. Hmm… Wat zegt u dat we iets efficiënter gebruiken? Zoals dit gewone strijkijzer! Deze sukkel pompt wat serieuze hitte! Prop het op en doe er folie op , Giet dan op de korrels! De ribbels op de folie houden de boel in bedwang. Bijna vergeten… Dit wordt zo leuk! Ze beginnen te knallen! Hoi! Ze lijken boos op ons! Zoek dekking!!! Dat werkte beter dan verwacht! Hoop dat je honger hebt! Hé, hoor je al dat gerommel? Goed nieuws reist hier zeker snel rond! De snackers komen eraan!! En jongen, ze houden van popcorn. Woehoe!! Hoi!! Het enige wat we nog hebben zijn restjes. Waarom gewoon fruit als je gummy fruit kunt eten? Wat? Akkoord. Kom op … grapje! Het is een watermeloen, zie je? Het is een grap! Ik weet! Ben ik een genie of zo? Daar! Dat moet goed zijn! Ze is weg! En daar is onze meloen! Hoi! Jij gaat! Nee, jij gaat! Ik geef je chocolade! Prima. Is de kust veilig? Ik heb het begrepen! Oef, dat is zwaar! GA !! Kevin! Een beetje hulp alstublieft? Oh jeetje. Je zou moeten beginnen met trainen. Kevin! Oh jongen… Wacht op mij! Ik zou zweren dat ik de meloen eruit had gehaald. Chocolade en watermeloen! En KOP! Hier! Ik dacht aan iets zwaarders. Daar gaan we. Het werkt helemaal! Onder de indruk? Kijk uit waar je met dat ding zwaait. Ziet er best goed uit! Laten we beginnen met scheppen! En we kunnen het net zo goed opeten. Nog een paar gigantische, sappige bolletjes en we zouden zo klaar moeten zijn. Laatste stuk! Nu voor het gelatinegedeelte van ons programma! Het water is klaar. Dit wordt heerlijk. Een beetje kleur zou leuk moeten zijn.

Eet smakelijk

Vergeet niet alles erdoor te roeren. Mooi. Nu ga je de watermeloen in! Niet te hoog! Laten we deze baby koelen. We zien je over een paar uur! Het ziet er perfect uit!! Kun je het geloven? Het is eindelijk klaar! Laten we deze stoute jongen opensnijden, hè? Laag en zie, de perfecte jello-meloen! Jij neemt de eerste hap! Lekker!! Welke smaak is dit? Oké, het groeit een beetje bij mij! Dacht je dat een van deze TIK TOK- kooktrucs echt legitiem waren? Nou, dankzij ons hoefde je geen rommel te maken in je keuken. Welke TIK TOK-kookhacks zou je willen dat we in deze video probeerden? Bekijk deze video’s als je dat nog niet hebt gedaan.

En abonneer je zeker op ons YouTube-kanaal!.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button