Opleiding, carrière en werk nieuwsZakelijke dienstverlening en industrie nieuws

Cursus Teams

In deze mooie informatieve Ytub blog kun je meer te weten komen over het volgende onderwerp: Cursus Teams ; met een mooie YouTube film.
Bron: Microsoft 365, YouTube.

Microsoft Teams is een van de populairste chatprogramma’s ter wereld. Dit programma maakt deel uit van Office 365. Met deze fijne app kun je chatten, video bellen en samenwerken met je collega’s, of mensen van buiten je organisatie. Het samen werken aan een document werkt echt perfect met Microsoft Teams, ook al zit je aan de andere kant van de wereld. Het samenwerken is de grootste kracht van Teams. Ook kun je binnen Teams gebruik maken van alle bekende Microsoft Office apps, zoals Word, PowerPoint, Excel, en OneNote. En niet te vergeten, agendabeheer, zoals je dat gewent bent in Outlook. Het grote voordeel is dan dat je niet hoeft te schakelen tussen al deze programma’s. Echt efficiënt.

Wat voor cursussen zijn er voor Teams?

Je kunt een cursus Teams op meerdere manieren volgen.

  • Online leren, deze cursussen zijn er voor elk kennisniveau, voor de absolute beginner, maar ook voor de doorgewinterde veteraan die even de puntjes op de i wil zetten. Het grote voordeel van een online cursus is, dat je deze cursus overal kunt doen, thuis, of op je werk, het maakt niet uit. En je kunt een online cursus beginnen wanneer je dat zelf wilt.
  • Klassikaal leren, deze vorm van onderwijs heb je in verschillende smaken, ik noem ze even voor je op.
    • In-company, we geven de cursus bij jou op locatie, of dit nu een cursus Teams is, of een cursus Excel, dat maakt niet uit. Tijdens een intakegesprek kun je je wensen kenbaar maken, en wij stellen een op maat gemaakte cursus voor je samen, tot aan de huisstijl toe.
    • Open rooster, deze cursusvorm is uitermate geschikt wanneer je maar enkele medewerkers wilt trainen. Het gaat hier om geplande trainingen. Kies een onderwerp, bijvoorbeeld Teams, en schrijf je medewerkers in. Een open rooster groepstraining is geschikt voor individuele deelname.
    • Online live training, bij deze training neem je als organisatie actief deel met een aantal medewerkers. Bij voorkeur nemen zij deel met een eigen pc of laptop. Essentieel in deze training is interactiviteit. Zo een online training duur 1 of 2 dagdelen, maar dat is geheel afhankelijk van het onderwerp, cursussen Excel nemen bijvoorbeeld meer tijd in beslag, dan een cursus Teams.
    • Webinars, je neemt als organisatie deel met een groep medewerkers voor een bepaald onderwerp. De webinars zijn er voor beginners en gevorderden.  We hanteren een presentatiemodel. Er is gelegenheid tot het stellen van vragen. Een webinar duurt maximaal anderhalf uur.

  

cursus Teams

 

Zijn er ook andere cursussen mogelijk?

We bieden een grote verzameling cursussen aan, zoals Excel cursussen, Microsoft Office, Power Bi, maar ook trainingen die gaan over Security. Voor een actueel overzicht raad ik je om op de website te kijken. Ook kun je op de website je interesse kenbaar maken, en je word door ons teruggebeld. Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Zo leren wij jou kennen, en jij ons, en kun je je wensen kenbaar maken. Wij wensen jou en je organisatie veel plezier met een van onze cursussen!

 

Hoe werkt Microsoft Teams
* Hoe om te gaan met teams?
* Wat kun je allemaal doen met teams?

Leer meer interessante artikelen over Opleiding, carrière en werk en Zakelijke dienstverlening en industrie nieuws en verrijk je kennis hiermee..;-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button