Beauty en Schoonheid nieuws

Chemische peelings

!Zonwaarschuwing!: 4 weken vóór tot 6 weken na de kuur niet zonnen en SPF 50 gebruiken.

Wanneer uw huid er dof begint uit te zien, of u heeft acne, of littekens, of pigmentvlekken en u wilt uw huid er weer heerlijk stralend uit laten zien, dan kan een chemische peeling soelaas brengen! Door middel van de techniek van chemische peeling zal uw huid er namelijk weer stralend en vitaal gaan uit zien. Wie wil dit nou niet!

U kunt voor de chemische peeling behandeling terecht bij onze prachtige schoonheidssalon in Nijmegen.

We beginnen dan wij met een uitgebreid intakegesprek. Tijdens dit intakegesprek kunt u uw wensen aan ons kenbaar maken, om zo een op maakt gemaakt behandelplan voor u te kunnen samenstellen. Een ander onderdeel van het  intakegesprek is een scan van uw huid. Door deze scan komen eventuele huid problemen aan het licht. Het intakegesprek duurt ongeveer 15 minuten en is vanzelfsprekend geheel kosteloos.

Aan het begin van de behandeling zullen wij uw huid zeer goed gaan reinigen. Na deze reiniging, die, wanneer dat nodig is, ook uit een dieptereiniging zal bestaan, zullen wij de gewenste peelingsvloeistof op uw gezicht aanbrengen. Dit kan wat branderig aanvoelen.

De peelingsvloeistof zal 1 tot 10 minuten moeten inwerken, dit is afhankelijk van het product dat is gekozen. Wanneer de behandeling klaar is zal er een heerlijk koelende hydraterende crème worden aangebracht, en ook een zonbeschermingsproduct.

 

chemische peeling

 

Na de behandeling, wat te doen?

We adviseren u om de huid zo koel mogelijk te houden voor 1 dag. Om de huid lekker koel te houden kunt u gebruik maken van cool packs of verkoelende gels. Belangrijk is ook om de zon zoveel mogelijk te vermijden. Het is aan te raden om zonnebrandcrème van minstens SPF 50 te gebruiken wanneer u buiten bent.

 

Uit hoeveel behandelingen bestaat de kuur meestal?

Meestal adviseren we om voor het beste resultaat 3 tot 6 behandelingen te ondergaan. De eerste resultaten zullen te zien zijn na 3 weken. Wanneer de behandeling zeer intensief is geweest zal de hersteltijd ook wat langer zijn.

 

Wat zijn de kosten die in rekening gebracht worden?

De prijzen per behandeling zijn:

Chemische peeling middel:  €100,00

Chemische peeling diep: €150,00 – €200,00

Fenol Peeling: €250,00

 

Worden de kosten van deze behandeling door de zorgverzekeraar vergoed.

Wanneer de indicatie acne is, wordt bij sommige aanvullende verzekeringen, de behandeling gedeeltelijk of volledig vergoed, en dat is mooi meegenomen natuurlijk.  Uw zorgverzekeraar kan voor u nagaan of u voor de vergoeding in aanmerking komt. Het is fijn om dit te weten voordat u aan de behandeling begint, zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

 

Heeft u interesse in een chemische peeling of een andere behandeling?

Wanneer u geïnteresseerd bent geraakt in een chemische peeling, kunt u altijd bij ons langskomen in de schoonheidssalon in Nijmegen. We kunnen u dan ook vertellen wat voor behandelingen we nog meer in huis hebben, zoals bijvoorbeeld de laserbehandeling. U kunt zich bij ons Nijmegen ook laten laseren. Zo een laserbehandeling wordt vaak ingezet om ongewenste haargroei tegen te gaan, op bijvoorbeeld uw armen of benen, onder de oksels, of op het gezicht. Neem eens een kijkje op de website, je krijgt dan een goede indruk van de behandelingen die wij aanbieden. U bent van harte uitgenodigd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button